[CASTELLANO] [CATALÁN]  
 
 
 
     
     
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
     
     
 
         
 Som una empresa de tradició familiar dedicada a la construcció. Fundada l’any 1991 a Traiguera per Miguel Climent Hijarro, posseïdor de la Certificación de Contratista del Estado des de 1985, l’empresa ha sabut adaptar-se als nous temps i ha ampliat el seus serveis. Actualment dirigida per Miguel y Sergio, fills del fundador, ens dediquem a la construcció i reformes en general, promoció d’obra nova i construcció d’obra pública. El nostre compromís amb el client és màxima i la qualitat i professionalitat del nostre treball està assegurada.
Veure més.

 

Fotografies dels nostres treballs, principalment a les províncies de Castelló i Tarragona. Comprova la nostra experiència en varis camps: vivendes unifamiliars adossades, aïllades i aparellades, oficines i locals comercials, projectes d’urbanització pública, centres educatius, socials i assistencials, equipaments esportius, eclesiàstics i culturals...


Més de 200 obres en més de 30 anys ens avalen.
[Anar a Galeria]

 

Reforma del campanar i de l’Església de l’Assumpció de Xert, obra inaugurada a l’agost de 2012, destaca per la diversitats d’intervencions dutes a terme: sanejament i condicionament de façana i coberta, instal·lació d’una nova agulla, millores d’accessibilitat... i per la dificultat de treballar en alçada.

 
DIRECCIÓ

Av. Juan Carlos I 23
12330, Traiguera.
Castelló, ES.

TELÈFON
629 45 80 39Nom:
E-mail: